StartpaginaOude updates
~
Oude updates van RobLigtenberg.nl.

Mei 2010.
3 mei 2010
-=-
Zoals de vorige keer al is aangekondigd ben ik half april naar concerten van Mostly Autumn geweest in Bunde (Maastricht) en Hengelo. Dit waren een van de eerste shows met Olivia Sparnenn als nieuwe frontvrouw van de band, dus dat verzekerde ons van een nieuwe ervaring. Na de shows kan ik zeggen dat het zeker anders is, maar toch zeker net zo goed! Bekijk nu een mooie selectie van mijn foto's op de Mostly Autumn pagina.

April 2010.
20 april 2010
11 april 2010
-=-
-=-
De vorige keer heb ik al verteld dat er ook foto's van de reis naar Engeland en het Kenilworth Castle online komen. Vanaf heden wil ik jullie uitnodigen om het verhaal te lezen en de foto's te bekijken op de Weekend Engeland pagina. Ondertussen ben ik naar twee schitterende concerten van Mostly Autumn (ditmaal met Olivia) geweest in Bunde en Hengelo. De foto's hiervan volgen binnenkort op de Mostly Autumn pagina.
Afgelopen paasweekend ben ik naar Engeland geweest om naar het afscheidsconcert van Heather Findlay bij Mostly Autumn te gaan. Het was een onvergetelijke avond welke ik nooit zal vergeten. Een selectie van de mooiste foto's (tevens de allereerste met m'n nieuwe digitale spiegelreflex camera) kun je vinden op de Mostly Autumn pagina. Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Maart 2010.
13 maart 2010-=-Er zijn 18 nieuwe albums en singles aan de Muziek pagina en de Muzieklijst pagina toegevoegd. De Info & Contact pagina is geŁpdatet met nieuwe links naar interessante websites. De komende maanden ga ik weer op reis en zullen er weer veel foto's worden gemaakt. De mooiste foto's kun je dan uiteraard op mijn website bekijken!

Januari 2010.
11 januari 2010

-=-

Iedereen een gelukkig 2010 gewenst! De winter van dit jaar staat volop in het teken van langedurige vorstperioden en grote hoeveelheden sneeuw. Op de Sneeuw pagina vind je nieuwe foto's van de sneeuw. De foto's zijn gemaakt rond mijn huis en in de Holterberg. Daarnaast wil ik jullie melden dat nieuwe foto's in het vervolg met mijn nieuwe spiegelreflexcamera (Canon 500D) worden gemaakt. Meer informatie vind je op de Foto's pagina. Nog een leuk feitje om mee af te sluiten: mijn website bestaat nu ruim 5 jaar!

December 2009.
29 december 2009


24 december 2009

-=-


-=-

De foto's van de kerstshows van Mostly Autumn in Venlo, Zoetermeer en Zwolle staan nu online op de Mostly Autumn pagina. Ook de Muziek pagina is vernieuwd met zes nieuwe albums.
Velen van jullie hebben er al een tijd op moeten wachten, maar nu staan mijn vakantiefoto's dan echt online! Op de Vakantie 2009 pagina vind je per dag een verhaal van mijn belevenissen met daarbij een fotoalbum met foto's van de betreffende dag. Ik hoop dat je het mooi vindt! In december ben ik nog naar drie concerten van Mostly Autumn geweest. De foto's van deze schitterende concerten kun je binnenkort op mijn website vinden. Bij deze wil ik jullie allemaal alvast fijne feestdagen wensen!

November 2009.
18 november 2009


-=-


De afgelopen weken ben ik weer druk bezig geweest met foto's. Mijn vakantiefoto's zijn uitgezocht, dus binnen afzienbare tijd komen ze online op mijn website! Wel kun je nu al een aantal foto's van mijn auto op de Fiat Grande Punto pagina bekijken. In oktober ben ik naar het Fantastyval in Wouwse Plantage geweest, een erg leuk festival met goede bands. Op de Fantastyval pagina kun je foto's bekijken van Mostly Autumn, Stream of Passion en mijn nieuwe ontdekking: Reincarnatus. Ten slotte heb ik het nieuwe album van Guilt Machine aan de discografie van Arjen Lucassen (A. A. Lucassen pagina) toegevoegd.

September 2009.
7 september 2009


-=-


Onlangs ben ik op vakantie naar Noorwegen geweest. Drie weken genieten! Op dit moment ben ik druk bezig om de mooiste foto's uit te kiezen en op de Vakantie 2009 pagina te plaatsen. In mei heb ik mijn allereerste auto gekocht. Op de Fiat Grande Punto pagina plaats ik af en toe een aantal mooie foto's van mijn auto. De eerste zullen spoedig te bewonderen zijn! Ook heb ik weer een aantal albums aan de Muziek pagina en de Muzieklijst pagina toegevoegd. Aansluitend ben ik bezig om het nieuwe album van Guilt Machine toe te voegen aan de A. A. Lucassen pagina.

April 2009.
17 april 2009-=-Het concert van Mostly Autumn in Amstelveen was weer helemaal geweldig. De mooiste foto's kun je op de Mostly Autumn pagina bekijken. Ik ben wel naar de AutoRAI geweest, maar heb dit jaar geen foto's genomen. Wellicht de volgende keer weer! Wel heb ik weer een paar albums aan de Muziek pagina toegevoegd.

Maart 2009.
24 maart 2009-=-Het heeft eventjes geduurd, maar er is weer wat nieuws te melden! Om te beginnen bevatten de Muziek pagina en de Muzieklijst pagina weer een aantal nieuwe albums. Daarnaast ga ik binnenkort weer naar de AutoRAI in Amsterdam en naar het concert van Mostly Autumn in Amstelveen. De foto's staan hopelijk kort na deze evenementen al op mijn website.

Januari 2009.
1 januari 2009

-=-

Gelukkig nieuwjaar allemaal! De eerste update van 2009 is direct een flinke, al zal het voor de Nederlands sprekende bezoeker wat minder interessant zijn. Mijn website is namelijk vanaf vandaag ook volledig beschikbaar in het Engels. Enkel wordt er nog aan de discografie van Arjen Lucassen gewerkt. Het kan nog enige tijd duren voordat deze ook gereed zal zijn. Ondertussen kun je uiteraard de Engelstalige discografie bezoeken via de officiŽle website van Arjen Lucassen, of de Nederlandstalige versie bekijken op de A. A. Lucassen pagina.

December 2008.
27 december 2008

23 december 2008


5 december 2008

-=-

-=-


-=-

Een dag na het schitterende concert van Mostly Autumn (zie de Mostly Autumn pagina) ben ik naar het Dickens festijn geweest. Dit jaarlijkse evenement in het Bergkwartier in Deventer was erg gezellig. Op de Dickens festijn pagina staan mijn belevenissen inclusief de foto's die ik die dag heb genomen. Bij deze wil ik jullie allemaal bedanken voor het bezoeken van mijn website in 2008. In 2009 hoop ik jullie wederom te mogen ontvangen. Fijne feestdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar!
Afgelopen weekend ben ik weer naar een supergaaf concert van Mostly Autumn geweest. Ditmaal was de fantastische kerstshow in 'W2' in Den Bosch. Op de Mostly Autumn pagina kun je weer de mooiste en meest speciale foto's bekijken van deze onvergetelijke avond.
Ter gelegenheid van het 4-jarig bestaan van mijn website ben ik overgegaan naar een echt .nl internetadres. Mijn website kun je vanaf heden via www.RobLigtenberg.nl bezoeken! Om ook in de toekomst mijn website snel te kunnen vinden is het aan te raden om je favorieten even te updaten. Je zult wellicht de linkjes ontdekken naar de Engelstalige pagina's, maar deze werken nu nůg niet. Hopelijk aan het eind van deze maand kan ik ook mijn website in het Engels aan jullie presenteren. Dus kom nog eens langs!

November 2008.
19 november 2008
-=-
Begin november heeft Arjen Lucassen het album 'Timeline' uitgebracht. Het is een verzamelalbum met een compleet overzicht van wat er de afgelopen 13 jaren onder de naam Ayreon is uitgebracht. Het album is uiteraard aan de discografie op de A. A. Lucassen pagina toegevoegd. Hier vind je alle informatie over het album en een stukje muziek van een spiksplinternieuw nummer!

Juli 2008.
26 juli 200819 juli 2008
17 juli 200811 juli 20088 juli 2008


6 juli 20082 juli 2008

-=--=-
-=--=--=-


-=--=-

Eerder deze week ben ik naar Madurodam en het strand in Scheveningen geweest. Dit was een mooie zonnige dag waar ik lekker van heb genoten. Wil je ook de typische dingen van Nederland in het klein zien, bekijk dan snel de foto's in de fotoalbums op de Vakantie 2008 pagina bekijken.
Aan het begin van deze week ben ik naar Deventer (14 juli) en Vaals en Maastricht (15 juli) geweest. De rest van de week was het weer helaas niet zo goed voor dagtochtjes. Mijn belevenissen in de eerder genoemde steden kun je op de Vakantie 2008 pagina lezen. Ook de foto's van deze dagen kun je hier uiteraard bekijken. Mocht je het leuk vinden, laat dan gerust een berichtje in mijn Gastenboek achter.
Afgelopen zaterdag ben ik met de trein naar de Marinedagen in Den Helder geweest. Het was echt waanzinnig om deze grote fregatten te bekijken en van de demonstraties van de Koninklijke Marine en Landmacht te genieten. De mooiste foto's heb ik uitgekozen en voorzien van een korte beschrijving. Op de Vakantie 2008 pagina kun je ook het verhaal erbij lezen.
Afgelopen woensdag ben ik naar het spoorwegmuseum in Utrecht geweest. Dat was erg de moeite waard en ik heb me daar dan ook goed vermaakt. Een korte beschrijving van wat er zoal te zien is, is natuurlijk te lezen op de Vakantie 2008 pagina. Uiteraard mogen ook de foto's niet ontbreken. Bekijk ze dus snel!
Ik liep al een tijdje met het idee in m'n hoofd om naar kasteel Muiderslot te gaan, maar tot dusver was het er nooit van gekomen. Gisteren heb ik een poging gedaan om met het openbaar vervoer in Muiden te komen, en na veel gedoe is het me nog gelukt ook. Het kasteel zelf is echt prachtig en mocht je er zelf een keer heen willen: koop ook een kaartje voor de speciale rondleiding door het kasteel. Dat is geweldig mooi! Op de Vakantie 2008 pagina kun je nu al de mooiste foto's van gisteren bekijken. Ik heb daar ook een kort verhaal getypt over dit dagje uit.
Gisteren heb ik een eind door de omgeving van Rijssen gefietst. Dit doe ik geregeld, maar ik had er nog nooit echt foto's van gemaakt. Ben je benieuwd hoe mooi de omgeving van de Friezenberg, Borkeld, Holterberg en de rivier de Regge eruit ziet, neem dan snel een kijkje op de Vakantie 2008 pagina. Binnenkort uiteraard weer nieuwe updates!
Ja, het is weer zomervakantie! Dit jaar geen verre reis voor mij naar een zonnige bestemming, maar ik ga deze vakantie zo af en toe een dagtochtje maken. Al mijn belevenissen zal ik op de Vakantie 2008 pagina bijhouden. Daarnaast zal ik proberen deze pagina elke 2 ŗ 3 dagen te updaten met nieuwe foto's en een verhaaltje. De eerste trip ging op de fiets helemaal naar de Duitse grens. Onderweg kwam ik ook nog allerlei mooie dingen tegen... Veel kijk- en leesplezier gewenst en maak er een mooie vakantie van!

Mei 2008.
1 mei 2008

-=-

Welkom op mijn compleet vernieuwde website. In het afgelopen anderhalve jaar heb ik alle pagina's opnieuw gebouwd, van een nieuw en sneller menu voorzien en alles nog verder geperfectioneerd. De website heeft een licht gewijzigde lay-out, waardoor alles nog beter leesbaar is. Daarnaast heb ik veel nieuwe foto's toegevoegd aan de Foto's pagina, die in de fotoalbums ook nog eens in een groter formaat worden weergegeven. De discografie van Arjen Anthony Lucassen heb ik aangevuld met alle songteksten van alle nummers en is uiteraard helemaal up-to-date. Ook bevat de A. A. Lucassen pagina muziekclips. De Muziek pagina en Muzieklijst pagina zijn helemaal up-to-date en vernieuwd met alle muziek die ik heb. Om het overzicht op de website te bewaren heb ik een speciale Plattegrond pagina gemaakt. Ook bovenaan deze pagina kun je precies zien waar je je bevindt. Gedurende de komende maanden zal ik hard aan het werk gaan om ook de Engelse versie van mijn website klaar te maken. Uiteraard zal ik dit jullie zo snel mogelijk laten weten. Mocht je nog fouten of iets dergelijks tegen komen, laat het mij via de Info & contact pagina gerust even weten. Veel kijk- en leesplezier gewenst!

Februari 2008.
25 februari 2008


-=-


Het is alweer een tijd geleden dat ik jullie nieuwe foto's heb kunnen laten zien, maar ik denk dat jullie vast en zeker in deze foto's geÔnteresseerd zullen zijn. Ik heb deze namelijk gemaakt tijdens de fantastische Release party van het nieuwe album van Ayreon in 'Stairway to heaven' te Utrecht. Bekijk snel de foto's en lees een korte beschrijving van het feest op de Ayreon pagina. Ook al ben ik erg druk met mijn studie aan de universiteit, toch probeer ik zoveel mogelijk te werken aan de Grote Update van mijn website. Ik kan je al vertellen dat het erg mooi wordt!

Januari 2008.
12 januari 2008
1 januari 2008-=-
-=-Zoals jullie misschien ook al weten komt op 28 januari het zevende album van Ayreon uit. Zijn jullie al benieuwd naar dit nieuwe meesterwerk, getiteld '01011001'? Bezoek dan snel eens de website van Arjen Lucassen of lees alles over het nieuwe album op mijn eigen 01011001 pagina. En wie weet kom ik jullie nog tegen tijdens de Release party van het nieuwe album, in het alternatieve rockcafť 'Stairway to Heaven' te Utrecht op 27 januari!
Bij deze wil ik jullie allemaal een Gelukkig 2008 toewensen! Iedereen ook hartelijk bedankt voor het bezoeken van mijn website gedurende het afgelopen jaar. 2007 brak namelijk alle records! Ik ben uiteraard nog bezig om de website ook te vertalen naar het Engels, zodat meerdere van jullie er meer van zullen begrijpen. Dus mijn advies voor 2008: kom nog eens langs, want RobLigtenberg.tk zit niet stil! Ik ben namelijk nog steeds heel erg druk met de Grote Update van deze website. Alles komt er fris, nieuw en beter uit te zien. Daarnaast hoop ik dat mijn website je nůg meer zal kunnen bieden! Mocht je zelf nog opmerkingen hebben, laat het gerust even weten via mijn Gastenboek.

Augustus 2007.
9 augustus 2007

-=-

Na het ophalen van mijn HBO-diploma Civiele Techniek ben ik op vakantie geweest naar Frankrijk. Samen met familie in een mooi huis in de Franse Alpen. Het was een leuke tijd en ik heb me goed vermaakt. Op de Vakantie 2007 pagina kun je een aantal lange verhalen lezen van de gebeurtenissen tijdens de vakantie... En dat waren er nog al wat! We zijn naar de Tour de France geweest, hebben mooie ritten gemaakt door de bergen, we hebben de Mont Blanc 'beklommen' en hebben ons goed vermaakt in het Italiaanse Turijn! Vergeet daarom niet de ruim 120 foto's te bekijken die ik gemaakt heb. Ik heb er wel veel meer gemaakt, maar ik moet helaas een selectie maken voor deze website. Toch was het moeilijk kiezen, want veel foto's waren erg goed gelukt! Als extraatje heb ik nog een paar mooie panoramafoto's aan deze pagina toegevoegd. Geniet ervan!

Mei 2007.
12 mei 2007


4 mei 2007


-=-


-=-


Op uitnodiging van mijn oom ben ik op Nationale bevrijdingsdag (5 mei) als VIP naar het Circuit Park Zandvoort geweest voor de World Touring Car Championship. Uiteraard heb ik op deze waanzinnige dag veel foto's gemaakt. Bekijk ze snel op de WTCC pagina!
In mei was de Britse band Marillion in ons land. Op een mooie zonnige lentedag gaven ze een gratis openluchtconcert op het marktplein in Almelo en ik was erbij! De mooiste foto's kun je op de Marillion pagina bekijken.

April 2007.
20 april 2007


-=-


Evenals 2 jaar geleden ben ik ook dit jaar weer naar de AutoRAI in Amsterdam geweest. Lees op de AutoRAI 2007 pagina alles over deze leuke dag, en bekijk in het fotoalbum de mooie auto's en andere dingen die ik daar tegenkwam.

Februari 2007.
16 februari 2007

6 februari 2007-=-

-=-Een aparte ervaring had ik samen met een vriend toen we naar de concerten van Stream of Passion wilden. Deze werden namelijk op het allerlaatste moment gecancelled, omdat de Mexicaanse bandleden de toegang tot Engeland geweigerd is om onduidelijke redenen. Meer over dit drama is te lezen op de officiŽle website van Stream of Passion. Toch hebben wij de oversteek naar Engeland gemaakt, want we hoorden de definitieve beslissing te laat. Op de Boottrip pagina kun je nog een aantal mooie foto's vanaf de veerboot zien.
Na het bijwonen van het concert van Stream of Passion in BelgiŽ, was het de week erna tijd voor nog twee shows, in Rijssen en Dordrecht. Op de Stream of Passion pagina kun je de foto's van deze concerten bekijken. De kwaliteit van de foto's is dit keer een stuk hoger, dus ik hoop dat jullie ze ook mooi vinden...

Januari 2007.
24 januari 2007
1 januari 2007
-=-
-=-
Stream of Passion is vorige week begonnen aan een nieuwe tour door Europa. Na Denemarken en Finland bezocht te hebben, was het weer tijd voor BelgiŽ. Ik was er bij en heb weer verschrikkelijk genoten! Bekijk een selectie van de foto's die ik gemaakt heb op de Stream of Passion pagina. In de komende 2 weken zal ik nog naar 4 shows (Rijssen, Dordrecht, Sheffield en Londen) gaan. Jullie komen toch ook?
Op de Fire & Steel pagina heb ik een Duits stripboek geplaatst waar Arjen Lucassen een rolletje in speelt.
Op de weblog op mijn MySpace staan weer een paar nieuwe items. Misschien vindt je het wel leuk om dat eens te lezen...
Dit is de eerste update in 2007. Allereerst wil ik jullie allemaal de beste wensen doen voor het nieuwe jaar en daarbij bedanken voor de bezoekjes aan mijn website. Hopelijk komen jullie nog geregeld eens een kijkje nemen. In de kerstvakantie ben ik druk geweest met het vernieuwen van de fotopagina's. In onderstaande lijst staat kort vermeld wat ik zoal heb toegevoegd.
Op de Londen 2000 pagina staat een verslag en foto's van een weekje weg met onze klas naar Londen in september 2000. Op de Algemene foto's pagina staan een aantal nieuwe foto's die het bekijken waard zijn. Op de Tauw pagina staat een klein verslag van mijn stageperiode bij advies- en ingenieursbureau Tauw te Deventer. Op de Ballast Nedam pagina staan foto's en een kort verslag van mijn tweede stageperiode, bij aannemingsbedrijf Ballast Nedam. Op de Stream of Passion pagina staan de foto's en korte verslagen van 6 concerten van Stream of Passion. Op de Pap 50 pagina staan foto's van de Abraham versieringen in de tuin voor mijn vaders verjaardag. Op de Cessnavlucht pagina staan een paar foto's en een kort verslag van mijn vaders eerste vliegkilometers. Op de W‚ldrock pagina staat een verslag van een dagje naar een festival in Friesland met onder meer de concerten van Stream of Passion, Kamelot en After Forever. Op de Vakantie 2006 pagina staat een verslag en foto's van de afgelopen zomervakantie in Frankrijk. Op de Mostly Autumn pagina staan de foto's van het fantastische concert van Mostly Autumn in Apeldoorn. Veel plezier bij het bekijken van al deze nieuwe pagina's.
Laat ook gerust eens een berichtje achter in het Gastenboek op mijn website, of neem een kijkje op mijn MySpace.

December 2006.
24 december 2006-=-Eindelijk weer een update! Na ruim 5 maanden van rust is het weer zo ver. Niet dat ik bepaald veel stil heb gezeten, want er zit een compleet nieuwe look van de fotopagina's aan te komen. Maar vooral vanwege het afstuderen heb ik bijzonder weinig tijd gehad om deze site bij te werken. Maar omdat het nu kerstvakantie is, is er weer voldoende tijd! Niet lang geleden ben ik naar een fantastisch concert van Mostly Autumn geweest. Bekijk nu de schit- terende foto's op de Mostly Autumn pagina. In de komende twee weken zullen ook de andere fotopagina's een metamorfose ondergaan. Dus kom nog eens terug... Bij deze wens ik jullie allen fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2007!

Juli 2006.
11 juli 2006
4 juli 2006

-=-
-=-

De Summer Tour 2006 van Stream of Passion werd voor mij afgesloten met concerten in Zaandam en Hardenberg. Op de Stream of Passion pagina staan de foto's van beide concer- ten. In de komende vakantieperiode zullen er weinig updates verschijnen op deze site. Na de vakantie ga ik natuurlijk weer op volle kracht verder! Iedereen alvast een fijne zomervakantie gewenst!
W‚ldrock is mijn eerste festival ooit. Het was wel zeer warm, maar de drie bands waar ik voor kwam knalden de tent uit! De foto's van het optreden van Stream of Passion kun je op de algemene Stream of Passion pagina bekijken. Alle foto's van die dag (zowel Stream of Passion, Kamelot als After Forever) kun je op de W‚ldrock pagina bekijken. Na de optredens van Kamelot en After Forever heb ik nog een aantal Soppies ontmoet in het publiek. Wat was dat een relaxte en heerlijke dag... Onvergetelijk! (Bedankt Johan!)

Juni 2006.
25 juni 2006


-=-


Stream of Passion is op 22 juni begonnen aan de zomertour om het nieuwe live-materiaal te promoten. Ik was aanwezig bij het eerste concert (ťn de soundcheck) in het 'Paard van Troje' te Den Haag. Bekijken de concertfoto's op de Stream of Passion pagina. Het eerste festival- optreden van Stream of Passion is ook een feit! Alle reacties waren zeer lovend, dus hopelijk gaan ze ook op W‚ldrock weer helemaal uit hun dak. Dankzij bassist Johan van Stratum ga ik daar namelijk ook heen! Kamelot en After Forever zijn daar ook van de partij, dus ik heb er al zin in!

April 2006.
15 april 2006

3 april 2006-=-

-=-De nieuwe single 'Out in the real world' van Stream of Passion ligt al een tijdje in de winkels. Bekijk nu de informatie en de songteksten op de speciale Out in the real world pagina. Er is fantastisch nieuws, want Stream of Passion gaat deze zomer weer concerten geven! Bekijk de exacte data en locaties in de vernieuwde Concertagenda. Deze zomer komt er tevens een live-album en een live-DVD uit van het concert dat Stream of Passion gaf in 'Lucky & Co' te Rijssen. Ga naar de officiŽle site van Stream of Passion voor het laatste nieuws.
De vaste bezoekers van RobLigtenberg.tk hebben er lang op moeten wachten, maar je kunt nu via de Info & contact pagina een berichtje achterlaten in mijn Gastenboek. Tevens heb ik een aantal interessante links aan de Info & contact pagina toegevoegd. Ter gelegenheid van Arjens verjaardag is er op de Spellen pagina een vernieuwde puzzel geplaatst.

Februari 2006.
25 februari 2006-=-Stream of Passion heeft een tour door Europa gemaakt en ik was er bij! Ik heb de waanzinnige shows gezien in 'Lucky & Co' te Rijssen en in 'Biebob' te Turnhout (BelgiŽ). Bekijk nu op de Stream of Passion pagina de fantastische foto's van beide concerten. Arjen, Lori, Marcela, Davy, Johan, Alejandro en Diana... BEDANKT!

Januari 2006.
18 januari 2006


-=-


De eerste update van 2006 is dan eindelijk een feit! Er is op dit moment weinig nieuws, dus daarom is de site vooral intern erg actief met een groot project. De afgelopen 6 maanden is er namelijk hard gewerkt aan de discografie over Arjen Anthony Lucassen. Om een speciale blijk van waardering uit te spreken naar Arjen, heb ik besloten om vandaag (een hťťl speciale dag voor mij!) een preview vrij te geven. Bekijk nu de albums van Ayreon en Stream of Passion op de A. A. Lucassen pagina. In de komende maanden zal het geheel nog flink uitgebreid worden met allerlei extra's.

Augustus 2005.
30 augustus 200517 augustus 200511 augustus 2005-=--=--=-Alle pagina's op RobLigtenberg.tk zijn nu beschikbaar in de nieuwe style. Zijn er toch nog problemen en/of opmerkingen? Laat dit dan via de Info & contact pagina aan mij weten. Er zijn weer 102 nieuwe foto's beschikbaar! Het gaat om de foto's op de Zandvoort pagina en de Sail 2005 pagina.
Alle pagina's met foto's zijn compleet venieuwd. Ga alvast snel naar de Foto's pagina. Op de Wolken / Lucht pagina en de Sneeuw pagina zijn nieuwe foto's geplaatst. I.v.m. geen respons op de smalband versie van deze website, heb ik al deze pagina's weer verwijderd. Alleen de Muzieklijst pagina is behouden gebleven (in de nieuwe style).
Foto's en verhalen over mijn zomervakantie in Frankrijk op de nieuwe Vakantie 2005 pagina. Op de Ikea filmdag pagina zie je de belevenissen van zes studenten met een camera. Sinds vandaag zijn ook de Info & contact pagina, de Formule 1 pagina, de Spellen pagina en de Oude updates pagina aangepast aan de nieuwe style van RobLigtenberg.tk.

Juli 2005.
6 juli 2005-=-Bekijk nu de 79 nieuwe albums en singles (excl. links) op de Muziek pagina. De startpagina is volledig aangepast naar een beter leesbaar lettertype. De andere pagina's zullen binnenkort ook aangepast worden. Op de Info & contact pagina kun je nu een code kopiŽren om met een banner + link mijn website te promoten.

Mei 2005.
30 mei 20056 mei 2005


-=--=-


Er zijn weer 34 nieuwe albums (incl. links) aan de alsmaar groeiende Muziek pagina toege- voegd. Ik werk ook aan het opstellen van een pagina die volledig over Arjen Anthony Lucassen gaat. Wil je nu alvast meer informatie? Bezoek dan de website van Arjen Lucassen. Aan de Info & contact pagina zijn een aantal interessante links toegevoegd.
Een nieuwe pagina helemaal over de Nationale bevrijdingsdag van afgelopen 5 mei 2005. Bekijk hiervoor de Bevrijdingsdag pagina. Er is weer een nieuwe pagina met foto's. Bekijk nu de Algemene foto's pagina.

April 2005.
30 april 2005


16 april 2005


-=-


-=-


Er zijn nog eens 21 nieuwe albums en singles (excl. links) aan de Muziek pagina toegevoegd. Alle covers van de albums zijn opnieuw geordend. De interne verbetering van de site-opbouw geeft iets snellere laadtijden.
Er zijn 28 nieuwe albums en singles (incl. links) aan de Muziek pagina toegevoegd. Vanwege meer webruimte (50 MB) zijn een aantal pagina's met foto's weer teruggeplaatst op deze site. Bekijk hiervoor de Foto's pagina.

Maart 2005.
3 maart 2005
-=-
Een verslag van mijn Formule 1 belevenissen op de Formule 1 pagina.

Februari 2005.
24 februari 2005


18 februari 2005
13 februari 2005

-=-


-=-
-=-

Een vernieuwde en beter overzichtelijke startpagina. Daarnaast heb ik een aantal foto's van het langlaufen in Winterberg op de Winterberg pagina geplaatst. Een Spellen pagina met: 3-op-ťťn-rij en een schuifpuzzel van Ayreon.
Meer effectjes op de site en een soort van nieuwslijst in de statusbalk.
Foto's van de AutoRAI op de AutoRAI 2005 pagina. Ook meer links aan de albumcovers op de Muziek pagina.

Januari 2005.
29 januari 2005

27 januari 2005

4 januari 2005
2 januari 2005
-=-

-=-

-=-
-=-
Interne verbetering van de site-opbouw is afgerond. Meer coverplaatjes van muziekalbums en links op de Muziek pagina.
Compleet vernieuwde lay-out van de site. De interne opbouw is verbeterd en er zijn een aantal oppervlakkige kopieerbeveiligingen toegepast.
Vernieuwde effecten. Check de van kleur en vorm veranderende links op de gehele site.
Foto's van de jaarwisseling op de Jaarwisseling pagina.

December 2004.
30 december 2004
28 december 2004
26 december 2004
12 december 2004


2 december 2004


-=-
-=-
-=-
-=-


-=-


Foto's van de gevallen sneeuw op de Sneeuw pagina.
Meer links aan de albumcovers op de Muziek pagina.
Meer coverplaatjes van muziekalbums op de Muziek pagina.
Ik ben naar Den Haag geweest waar Prins Bernard enkele dagen opgebaard lag. Bekijk de foto's op de Prins Bernhard pagina. Na de tijd ben ik nog naar Scheveningen geweest. Deze foto's kun je op de Scheveningen pagina bekijken.
Vandaag ben ik gestart met de website RobLigtenberg.tk. Lees voor meer informatie eerst de Info & contact pagina.