Startpagina:: Foto's ::
~
Maak een keuze in het menu hierboven.
In de afgelopen jaren heb ik een groot aantal foto's gemaakt. Ik ben eind 2004 begonnen met foto's te maken met mijn mobiele telefoon (Nokia 6230). De kwaliteit van deze foto's is niet bijzonder hoog, want het is maar een 0,3 megapixel camera. Daarom zijn deze vooral bedoeld om een snelle impressie te krijgen van verschillende gebeurtenissen.
Echter, in de eerste week van 2006 heb ik een digitale fotocamera gekocht (Canon PowerShot A520). Hiermee kan ik veel betere foto's nemen, omdat dit een 4 megapixel camera is met 4x optische zoom. Alle concertfoto's en overige gebeur- tenissen vanaf dat moment zijn dus hiermee gemaakt.
Na 4 jaren gebruik gemaakt te hebben van mijn digitale compactcamera heb ik besloten een spiegelreflexcamera te kopen. De keuze is gevallen op de Canon 500D met een EF-S 18-200mm f/3,5-5,6 IS lens (15,1 megapixel). Alle foto's sinds begin januari 2010 worden dus gemaakt met dit mooie toestel.
Alle gebeurtenissen heb ik op chronologische volgorde gezet. Kies in het bovenstaande menu een onderwerp uit en klik op de "Fotoalbum" button(s) op de desbetreffende pagina. Ook heb ik bij verschillende gebeurtenissen een verhaaltje geschreven ter informatie. Mocht je graag grotere formaten van de foto's willen, laat mij dit dan gerust even weten. Veel kijk- en leesplezier gewenst!