Startpagina:: Foto's ::Wolken / Lucht
~
Diverse luchtfoto's en foto's van wolken.

Mooie sfeervolle foto's van de afgelopen tijd (1).
In de natuur kom je nog geregeld mooie momenten tegen. Het fotograferen van wolkenpartijen is wel het makkelijkst. Ook staan er een aantal mooie foto's bij van de ondergaande zon. Ik hou zelf wel van dit soort plaatjes. Ben je hier ook benieuwd naar? Bekijk dan eens het Fotoalbum met daaron de mooiste foto's. Ik doe een poging om wat leuks bij de foto's te zetten, maar vooral hier valt dat niet mee. Het gaat meer om het beeld en het bijbehorende gevoel. Alle foto's in deze sectie heb ik gemaakt met mijn mobiele telefoon (Nokia 6230).


Mooie sfeervolle foto's van de afgelopen tijd (2).
In het begin van 2006 heb ik een digitale fotocamera (Canon PowerShot A520) gekocht, vooral met het oog op de diverse concerten waar ik dat jaar naartoe zou gaan. Maar natuurlijk kan ik er nu ook prachtige luchtfoto's mee maken. Een paar toppertjes heb ik voor je uitgezocht en zijn nu te bekijken in het Fotoalbum. Wanneer ik weer een paar nieuwe foto's heb, dan zal ik deze zo spoedig mogelijk aan dit album toevoegen, dus kom nog eens terug om nieuwe foto's te bekijken.
Als nieuw onderdeel wil ik jullie ook een paar leuke panoramafoto's laten zien. Deze drie zijn allemaal vanuit mijn slaapkamer genomen, dat een uitzicht heeft op het kerkhof. Klik op de link om de foto te openen: Panoramafoto (genomen op 12 augustus 2006), Panoramafoto (4 april 2007) en nog een Panoramafoto (2 mei 2007). Deze Panoramafoto is tot dusver de laatste en heb ik op 6 mei 2008 genomen.