Startpagina:: Foto's ::Sneeuw
~
Foto's van de sneeuw.

Dinsdag 28 december 2004.
Het had weer aardig gesneeuwd, dus het was de juiste tijd om een aantal mooie foto's te nemen. Helaas zat er dit jaar geen witte kerst in, maar zo hadden we drie dagen later toch nog wat wits buiten.


Overige dagen met sneeuw.
Het heeft natuurlijk niet alleen op 28 december 2004 gesneeuwd. Ook op andere dagen viel er soms een vlokje, of soms zelfs een heleboel vlokken. In het Fotoalbum staan nog 6 andere foto's in het thema van de sneeuw.


Donderdag 8 februari 2007.
Sinds ik een nieuwe digitale camera heb, wordt het alsmaar leuker om te fotograferen. In het Fotoalbum vind je een paar foto's die ik met mijn nieuwe camera op donderdag 8 februari gemaakt heb vanuit mijn slaapkamer.


Vrijdag 21 december 2007.
Ditmaal niet echt sneeuw, maar rijp aan de bomen. Dit natuurlijke verschijnsel komt al niet zo vaak voor, maar in deze mate is het echt uitzonderlijk. Reden genoeg om er een paar mooie foto's van te maken.


Zondag 3 januari 2010.
De winter van 2009-2010 kenmerkt zich door lange perioden van (strenge) vorst en veel sneeuw. In het eerste weekend van 2010 is er zo'n 15 centimeter sneeuw gevallen. Echt een schitterend gezicht! 's Middags heb ik een fijne wandeling gemaakt door de Holterberg. De paden en bomen waren flink besneeuwd, wat een heel mooi effect gaf. Een dag eerder was ik er ook geweest, maar toen kon je nog prima onderlangs de Holterberg fietsen. Een paar mensen waren zelfs aan het langlaufen, en ook had ik toen iemand gezien die een slee achter de auto had gebonden om zijn kinderen voort te trekken. Op deze foto's zie je de situatie bij ons thuis en daarnaast een paar foto's van de Holterberg. Ik hoop dat jullie de foto's kunnen waarderen.