Startpagina:: Info & contact ::
~
Info.
Van harte welkom op mijn eigen persoonlijke website.

Op dit moment bevat deze site 4455 sfeerplaatjes en foto's. De sfeerplaatjes zijn gemaakt met mijn Nokia 6230 (mobiele telefoon met 0,3 megapixel VGA-camera). De foto's die ik vanaf begin 2006 genomen heb, waaronder alle concertfoto's, zijn gemaakt met mijn digitale camera, de Canon PowerShot A520. Foto's vanaf begin 2010 zijn allemaal genomen met mijn spiegelreflexcamera Canon 500D. De bedoeling is om deze plaatjes en foto's te bekijken om een sfeerimpressie te verkrijgen. Ik stel het daarom zeer op prijs dat er geen misbruik wordt gemaakt van de foto's. Het opslaan van de foto's is geen enkel probleem, zolang je er maar niet mee gaat rondstrooien op het internet of iets dergelijks (gebruik voor commerciŽle doeleinden).

Omdat ik een grote fan ben van Arjen Anthony Lucassen en er weinig Nederlandse informatie te vinden is, heb ik deze Nederlandse discografie opgesteld met een brede toelichting en extra informatie. Ik heb hiervoor mijn eigen bronnen en tevens de officiŽle site van Ayreon (en side-projects) gebruikt. De inhoud van de pagina's over Arjen Anthony Lucassen zijn volledig onder mijn eigen verantwoording vertaald en openbaar gemaakt. Het kan voorkomen dat per ongeluk onjuiste informatie is weergegeven, hiervoor mijn welgemeende excuses. Laat fouten daarentegen wel zo snel mogelijk aan mij weten! De muzieksamples op de diverse pagina's worden mede mogelijk gemaakt door Arjen Lucassen en Mostly Autumn.

Deze website is ontworpen voor 'Internet Explorer 7.0' met een schermresolutie van 1024x768 (of groter). De website is tevens succesvol getest met de browsers 'Mozilla Firefox 3.0', 'Apple Safari 3.1' en 'Google Chrome 0.3'. Mocht de website bij andere dan eerder genoemde instellingen problemen voordoen, of dat de website niet correct wordt weergegeven, dan kan ik hier helaas niks aan doen. Daarvoor mijn welgemeende excuses. Sinds de nieuwe opbouw voldoet mijn website aan de geldende HTML- en CSS-normen van W3C. Let er alsjeblieft wel op dat je het 'Old English Text MT' font hebt geÔnstalleerd voor een goede weergave van mijn website (voor meer informatie, zie het kopje 'Lettertypen', onderaan deze pagina). Voor het gebruik van de fotoalbums heb je 'Adobe Flash Player' nodig. Door op het logo onder aan deze tekst te klikken kun je gratis de laatste versie downloaden, waarmee je het beste uit mijn website kunt halen. Ben je om welke reden dan ook het overzicht van mijn website kwijt, geef dan eens de aandacht aan de Plattegrond pagina waar ik de opbouw van mijn website overzichtelijk heb weergegeven.

Verder wil ik Gerrit 'senior', Jan 'pap', Vardaman 'Immortal Slave', Irina 'Somebodyhere', Edwin 'Edje', Natasja 'Taz', Renť 'MaXxive Media', Ruard 'Ru.', Lilia 'Lili', de Civiele Techniek studenten van de Saxion Hogeschool te Enschede uit groep PC78-B 2004/2005 (you know who you are!), PTR Offshore Designers, iedereen achter Ayreon (o.a. Arjen Lucassen, manager Lori Linstruth, ex-manager Yvette Boertje en webmaster Ruben Schulz), iedereen van Stream of Passion (Arjen Lucassen, Lori Linstruth, Marcela Bovio, Davy Mickers, Johan van Stratum, Alejandro MillŠn en Diana Bovio) en iedereen van Mostly Autumn (met name Heather Findlay) hartelijk bedanken voor hun inbreng in deze website.

Veel plezier gewenst met het bekijken van mijn website,
Rob Ligtenberg.
Contact.
Voor contact, aan- en/of opmerkingen, of vragen over de inhoud van de website, stuur dan een mailtje naar de webmaster. Ik stel het zeer op prijs als er een beetje meegedacht wordt. In plaats van een e-mailtje kun je natuurlijk ook een berichtje achterlaten in het Gastenboek.

Links.
Voor meer info en andere leuke sites, kijk dan even bij de volgende links. Heb je zelf een link die niet mag ontbreken in de onderstaande lijst? Stuur mij dan een mailtje met de link.
Arjen Lucassen
Stream of Passion
Mostly Autumn
Heather Findlay
Uitbreiding Schiphol
Immortal Slave

-=-
-=-
-=-
-=-
-=-
-=-

Fantastische muziek van multi-instrumentalist Arjen Anthony Lucassen (Ayreon).
Een geweldige alternatieve gothic metal band uit Nederland en Mexico.
De sfeervolle progressive/folk band uit het Britse York, met o.a. Heather Findlay.
De website van Heather Findlay, met haar eigen solo-projecten.
De website van PTR Offshore Designers over ons succesvolle afstudeerproject.
Ik ben de webmaster van deze Zuid-Afrikaanse / Mexicaanse / Russische band.Favorieten en promotie.
Ook deze website kun je toevoegen aan je Favorieten (alleen voor IE).
Wil je mijn site promoten? Voeg dan de onderstaande banner + link toe aan je eigen site d.m.v. de volgende html-code:Lettertypen.
Heb je problemen met de leesbaarheid van de lettertypen op de site? Download dan de volgende 2 bestanden: 'Tahoma' en 'Old English Text MT'. Zet na het downloaden beide bestanden in [C:\Windows\Fonts] (of soortgelijk voor andere bestu- ringssystemen) op je eigen computer. Daarna zul je deze pagina moeten vernieuwen voor een juiste weergave.